despre-noi-showroom-cafe

Povestea…

Showroom Cafe este un loc de inspirație pentru oricine!
De-a lungul spațiului, brandurile reprezentative precum Franke Coffee Sistem, Palux, metalmobil, Bravilor Bonamat, Oursson, Just t, My t, Bellissimo, Barista, Magica Ciock ilustrează diversitatea portofoliului nostru, care oferă produse inovatoare pentru toate genurile de locații HoReCa. „Live Showroom” se traduce prin aceste zone demonstrative care oferă vizitatorilor posibilitatea de a interacționa cu produsele și de a observa calitatea, tehnologia, designul și durabilitatea acestora.

 

Showroom Cafe este, de asemenea, o resursă pentru profesioniștii din industrie care își pot realiza întalnirile de afaceri într-un ambient plăcut, care pune la dispoziție rețea wireless și o gamă bogată de băuturi calde, asigurând astfel un cadru privat, unde fiecare client în parte va putea astfel beneficia de consultanță și servicii exclusive pe tot parcursul şederii sale în showroom.

 

Arhitecti, designeri, proiectanți și clienții lor sunt invitați să facă un tur în showroom împreună cu profesioniști în domeniu, pentru a vizualiza portofoliul de produse Trus HoReCa Services. Locația poate să găzduiască evenimente, prezentări de produse, având un design special creat pentru a pune în valoare produsele pe care le comercializează prin conceptul de „open sell”, atât printr-o ambianță de shopping stimulativă, cât și prin angajați pregătiți și prietenoși.

 

În timp ce showroom-ul nostru te aşteaptă pentru o evaluare “tactilă” a produselor, noi te asteptăm să deguşti produsele noastre – SHOW … your passion for coffee&tea!!! Miroase a cafea proaspată şi a ceai aromat? … este de la noi! Fă-ţi curaj şi fă-ne o vizită pe strada Lungă…ne găseşti de luni până vineri între orele 8 şi 18, iar când îţi va fi dor de soare terasa noastră îţi va oferi tot confortul necesar: recomandăm shake-urile noastre, fresh-urile bio, frappe sau ice tea sau încearcă un vin sau un cocktail – suntem experţi în băuturi!

Vă aşteptăm sa ne descoperiţi!

Showroom Cafe
Echipa din Brasov 

Filozofia Noastra

Am demarat magazinul on-line pentru ca lucrurile bune se fac cu pasiune si cu bun gust … si ne-am focusat atentia doar pe „acele” produse care iti ofera tot ceea ce ai asteptat de la o bautura: aroma, complexitate, gust, savoare…

Magazinul Online

Ceai, cafea ciocolata si accesorii – alege tu ceea ce iti place iar noi ne asiguram ca in cel mai scurt timp sa iti fie livrate. Nu uita sa cauti promotiile, te premiem cu preturi exceptionale si iti garantam calitatea produselor noastre!

Cafeneaua

Noul nostru brand Showroom Cafe – un loc „altfel” asa cum ne place noua sa fim altfel decat ceilalti, proaspeti, grozavi. Suntem 2 in 1, cafenea si showroom – un concept unic in Brasov, asa ca daca esti in oras, vino sa ne vizitezi!