Viaţa este prea frumoasă să bei numai apă!
Acesta este motivul pentru care veţi găsi în selecţiile noastre ceai pentru orice stare, pentru momentele de relaxare sau pentru a-ţi da energie, cald sau rece, pentru a-l împărţi cu prietenii sau pentru a-l savura în linişte. Dar întodeauna ceaiuri de care te vei îndrăgosti! Ce sortiment vei alege vom lăsa la aprecierea ta. Poate fi negru, verde, cu plante sau cu fructe … şi îmbogăţim reţetele mereu.
O nouă generaţie de băutori de ceai – aceştia sunt clienţii Just t®. Consumul de ceai devine o expresie a bunăstării şi a stilului de viaţă într-o măsură tot mai mare. Cu tehnologia modernă şi nişte reţete rafinate de sensibilitate şi amestecuri, Just t® a dezvoltat un sortiment modern şi inovator de ceaiuri de specialitate, clasic şi de      wellness. Toate exclusiv pentru distribuirea în cadrul industriei alimentare. Cu formate diferite de plicuri pentru toate cele 24 de reţete exclusive, oferă cele mai bogate sortimente de ceai profesionale, destinate clienţilor din segmentul HoReCa.
Just t® este una dintre cele mai moderne şi bune mărci de ceai din lume, care deţine şi certificarea de a fi 100% natural. Misiunea noastră este să vă încântăm simţurile cu cele mai diversificate și mai încântătoare reţete, pe care numai la Just t® le gasiţi.

Povestea Just t®

“ Poţi iubi doar ceea ce cunoşti!
Cunoaştem şi iubim ceaiul. În familia noastră aşa fost aşa de generaţii. Personal, am crescut în apropierea ceaiului şi am experimentat acele “zile bune” in depozitul din portul din Hamburg. Copil fiind prin anii 1970, îl priveam pe bunicul meu cum sorta ceaiul cu lopata, de la al cincelea etaj la al treilea, privind praful cum se juca în aer.
Mai târziu, mereu prietenii îmi cereau câte o cutie de lemn, din acelea în care ceaiul ajungea în Hamburg din toate colţurile lumii. N-am idee câte s-au transformat în măsuţe de cafea sau noptiere. Ca moştenitor al celui mai vechi distribuitor de ceai din Hamburg, am învăţat afacerea familiei de jos până sus, petrecând luni întregi pe plantaţiile de ceai din Sri Lanka, în Africa de Sud, China, în regiunea Darjeeling din India, lucrând ca distribuitor de ceai în Londra şi ca exportator de ceai în Bremen.
Într-un final, la un moment dat, am decis să devin liber profesionist. Cu ceai, fireşte, pentru că ceaiul în concepţia mea, nu reprezintă doar materialul brut, este o filosofie de viaţă. Pentru că nu este o tradiţie, reprezintă existenţa noastră – cu momentele sale unice.
Ce e mai bine decât să ai ceaiul perfect, ceaiul perfect pentru orice ocazie? Şi mai ales un ceai sănătos, sustenabil provenit din surse potrivite, obţinut cu condiţii corecte pentru producători.
Acesta este motivul pentru care avem compania noastră: LIFEBRANDS Natural Food GmbH, de unde provine ceaiul Just t®. Din dragoste.”
Lars Ellerbrock, proprietar şi director al LIFEBRANDS Natural Food GmbH / Just t®

Certificarile Just-T

Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii vor să ştie de unde provin alimentele lor. Aceştia doresc să ştie că au fost produse într-un mod responsabil fără afectarea mediului înconjurător sau exploatarea forţei de muncă.
Certificările pe care produsele Just t® le dețin garantează calitatea produselor noastre!
Toate produsele agricole și alimentele care provin din agricultura organică sunt etichetate cu EU-Bio-Logo, printr-un set de prevederi ale spațiului
european, care garantează standard-ul pentru agricultură.
EU-Bio-Logo înseamnă organic. Agricultură organică înseamnă în primul rând sustenabilitate. Protejază resursele naturale și are efecte pozitive asupra mediului.
Reglementările pentru obținerea logo-ului organic sunt clare, iar  procesul de producție este transparent. Mai mult, ajută la protecția peisajului cultural și stabilizează piața economică rurală.
Mai mult de 50% din producția noastră este certificată organic.
Acolo unde a fost posibil, am schimbat rețetele noastre astfel încât să folosim materiale certificate UTZ.
Certificatul UTZ este un program de certificare internaţional ce stabileşte standardele pentru producţia agricolă şi achiziţia responsabilă de cafea, cacao şi ceai.
Programul UTZ le îngăduie agricultorilor să învețe metode noi de producție, să își îmbunătățească condițiile de lucru și să își protejeze familiile și mediul înconjurător. Acum și în viitor.
Pentru detalii vă invităm să vizitați
www.utzcertified.org
Certificarea numărul 1 în lume pentru produsele organice, în concordanță cu diferite standarde.
BCS a certificat mai mult de 450000 de producători și mai mult de 1000 de firme producătoare și distribuitoare.
Într-o lume care crește din ce în ce mai mult trebuie să ne asumăm responsabilități. Acest lucru include suport-ul acordat țărilor în care ceaiul nostru este produs.
TEALLIANCE  a fost fondat de Just t® Lifebrands cu scopul de a susține și de a încuraja sustenabilitatea populației din țările producătoare de ceai.
  • Plic cu dublu nod.
  • Fără capse – 100% biodegradabil.
  • Din natură, pentru natură!
Just t® este linia de produse cu 24 de rețete de ceai de cea mai bună calitate, oferite de Just t® România în 3 modalități de ambalare: plic dublu (Double Chamber Bag), plic premium nylon (Premium Nylon Bag) și plic ceainic (Teapot Bag). Fiecare tip de ambalare prezentat de Just t® este atent studiat, astfel încât savoarea ceaiului să se pastreze.
Plicurile de ceai nu prezintă capse și sunt 100% biodegradabile. Mai mult, plicurile pentru ceainice sunt realizate dintr-un material filtrant „diamant”.
Ambalajele păstrează aroma ceaiului de calitate, fiecare porție de ceai fiind ambalată individual, astfel încât poți savura o ceașcă perfectă de ceai de fiecare dată.
O bucurie pentru fiecare iubitor de ceai!
Plic dublu
(Double Chamber Bag)
– plic dublu biodegradabil
– plic fără capsă metalică
– pentru cești până la 0.3l
– ambalaj individual pentru protecția gustului
– 25 porții / cutie
Plic premium nylon
(Premium Nylon Bag)                      
– cea mai elegantă alegere a unui plic tradițional
– plic realizat din material nylon biodegradabil
– pentru cești până la 0.33 l
– ambalaj individual pentru protecția gustului
– 20 porții / cutie
Plic ceainic
 (Teapot Bag)
– ceai vrac preporționat
– plic mare, biodegradabil, din material filtru
– pentru cești și ceainice cu capacitatea de până la 0.5 l
– ambalaj individual pentru protecția aromei
– 10 porții / cutie
buy essay