Termeni si Conditii site showroomcafe.ro

1. Site-ul de comert electronic showroomcafe.ro este proprietate a SC Food Bar Consult SRL. Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu urmatorele prevederi. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si Conditii.

2. SC Food Bar Consult SRL isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

3. Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda care se va inregistra in “cosul de cumparaturi” si apoi in “finalizare comanda”.

4. Site-ul showroomcafe.ro prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine SC Food Bar Consult SRL si include informatie protejata de legea copyright-ului. Referintele la materiale, echipamente si informatie privata apartinand altor companii, pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.

5. SC Food Bar Consult SRL administreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al SC Food Bar Consult SRL sau a partenerilor sunt strict interzise.

6. Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere. SC Food Bar Consult SRL si partenerii sai asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si in cazul in care doriti aveti posibilitatea de a anula comanda.


Datele de identificare si de contact ale SC Food Bar Consult SRL sunt urmatoarele:
S.C. FOOD BAR CONSULT S.R.L.
Str. Cosmesti, Nr. 11, cam. 1
C.U.I RO 18845130
J08 / 1673 / 11.07.2006
BCR-Piata Sfatului RO59 RNCB 0056 0643 9664 0001
Telefon: 0268.513070 / 0372.704983
E-mail: [email protected]


Conditii legate de comercializarea produselor

Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra („Cumparatorul”) a prezentelor Conditii.
1. Pretul
Pretul produselor achizionate este cel specificat in rubrica “Finalizare comanda”. In pretul produselor nu intra costurile expeditiei si tariful perceput de casa de expeditie pentru plata ramburs. Prin alegerea acestor metode de livrare si plata va obligati ca, odata cu plata pretului produselor sau cel tarziu la momentul livrarii produselor, sa achitati si aceste costuri. Neindeplinirea acestei obligatii de catre Cumparator da dreptul SC Food Bar Consult SRL sa anuleze comanda dumneavoastra, fara nicio notificare. Preturile afisate pe site-ul showroomcafe.ro includ TVA.

2. Vanzarea produselor
In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si SC Food Bar Consult SRL se considera incheiat la momentul livrarii produselor si al platii contravalorii acestora.

3. Termene de livrare
In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online showroomcafe.ro se incadreaza intre 2 zile si 10 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. Pentru produsele care sunt LA COMANDA, tinand cont si de recomandarile oferite prin intermediul site-ul, termenul de livrare va fi extins in conformitate cu posibilitatile furnizorilor de a asigura comenzile respective.

4. Taxe transport si ramburs
In cazul comenzilor cu o valoare minima de 250 RON, SC Food Bar Consult SRL va suporta cheltuielile de transport (250 RON > TRANSPORT GRATUIT). In celelalte cazuri, Cumparatorul va suporta cheltuielile pentru transport. Acestea se pot factura separat de catre casa de expeditie sau pot fi incluse in factura pentru produsul comandat. La comenzile cu valoare mai mica de 250 RON, pretul transportului este de 20.00 RON. Suma este valabila pentru orice localitate din Romania in care Cargus SRL livreaza. Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de SC Food Bar Consult SRL. In Brasov puteti alege sa va ridicati produsele de la sediul nostru fara a mai fii necesara achitarea transportului. Ridicarea produselor se face in intervalul orar 10.00-16.00 dupa ce ati fost contactat in prealabil de catre membrii echipei showroomcafe.ro.

5. Garantie
Garantam ca produsele expuse pe site-ul showroomcafe.ro respecta normele Uniunii Europene si in sensul acesta punem la dispozitie Cumparatorilor doritori, certificate de calitate si de origine.

6. Returnarea produselor
In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul SC Food Bar Consult SRL, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Efectuarea platii la momentul livrarii echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data. SC Food Bar Consult SRL isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterlala este efectuata doar in scopul prejudicierii SC Food Bar Consult SRL.

7. Date personale
Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de SC Food Bar Consult SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs personale, in conditiile legii 667/2001.

8. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (www.anpc.ro)


RECLAMATII SI SESIZARI
Orice reclamatie sau sesizare o puteti transmite astfel:
Mail: [email protected]
Telefon: 0268.513070/ 0372.704983


AJUTOR
Pentru asistenta in a comanda sau pentru informatii suplimentare legate de produse, va rugam sa ne contactati:
Mail: [email protected]
Telefon: 0729499350